|
21
اردیبهشت
1396
سخن از مهدي (عليه السلام)، سخن از «هدايت» است.
سخن از «غيبت»، حديث »«جستجو» است.
سخن از «ظهور»، بحث از «اشتياق رهايي» است.
«شوق رهايي»،«حرکت» ميآفريند، و نتيجه« جستجو»، حصول «هدايت» است.
«شيعه بودن» با جمود و سکون سازگار نيست. «شيعه» يعني «پيرو» و لازمه «پيروي» جهتگيري «رفتار و روش» و شکلگيري « سلوک و عمل» است.
«شيعه مهدي (عليه السلام)» بودن، با گمراهي و بيتفاوتي در برابر انحرافات نميسازد.
و «انتظار ظهور» داشتن، با ماندن در تاريکي و تسليم در برتبر وضع موجود قابل جمع نيست.
این پژوهش درباره احوال و فضایل امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و مسائل مربوط به غیبت و ظهور اوست. این اثر، بهترین راه شناخت امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را آیات و روایات دانسته و با استناد به آنها امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را هم پای قرآن و مصداق تعداد زیادی از آیات معرفی کرده است. در پایان، مباحث مختصر و سودمندی درباره غیبت، علل و انواع آن و وظایف منتظران بیان شده است.
دوست عزيزم شما ميتوانيد براي مطالعه کتاب به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان دخترانه غيردولتي نداي سيدالشهدا «ع» مراجعه فرماييد.
|
16
اردیبهشت
1396
در کتابی که با قلم آقای علی افضل صمدی، در پیش رو دارید، مباحث زیر برای علاقه مندان به نجوم و کیهان شناسی به رشته تحریر در آمده است .
اجرام بی نهایت بزرگ – مقایسه ابعاد ستارگان – اجرام بی نهایت کوچک – تصویرها
فصل اول : بی نهایت بزرگ – نظریه مهبانگ و ساختار کیهان – تولد ستارگان – پرتو های موجود در ستارگان یا خورشید – مرگ ستارگان (غولهای سرخ رنگ) – کوتوله های سفید – ابرنواختر – ابرنواخترهای تاریخی – تب اختر یا فانوس دریایی در آسمان – سیاهچاله ها – مبدا خورشید – منظومه های دیگر در فضا – اثر پرتوهای خورشیدی بر روی مولکولها – فجر قطبی – چرا فجر قطبی به وجود می آید؟
فصل دوم : بی نهایت کوچک – چگونگی پیدایش ذرات بی نهایت کوچک – چگونگی پیدایش مولکولهای بی نهایت کوچک – چگونگی تحول شیمی ماده – تاریخچه شناخت موجودات بی نهایت کوچک – الفبای زندگی – پیدایش جنسیت – زبان زندگی – اولین موجودات زنده – ساختار مولکولی دنیای زندگان – دستورهای ثبت شده در ژن ها – ویروسها – باکتری ها – آمیبها – انسانها – مغز – سخن آخر
شما ميتوانيد با مراجعه به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان دخترانه نداي سيدالشهدا «ع» به مطالعه اين کتاب علمي بپردازيد.
|
9
اردیبهشت
1396
لوییزامی آلکوت رمان نویس آمریکایی است که به سبب رمان های زنان کوچک، مردان کوچک و پسران جو مشهور است، زنان کوچک حول موضوعات خانه خانواده الکات، ارکارد هوس در کنکورد، ماساچوست نوشته شده که بر مبنای زندگی واقعی نویسنده و سه خواهرش است، رمان مردان کوچک هم نوشته این نویسنده می باشد که پس از انتشار رمان زنان کوچک که یکی از اثر های ماندگار این رمان نویس آمریکایی است منتشر شد.
شما ميتوانيد با مراجعه به سايت کتابخانه ديجيتال مجتمع غير دولتي نداي سيدالشهدا «ع» کتاب مردان کوچک را مطالعه نماييد.
|
3
اردیبهشت
1396
شنا،بسکتبال، هاکی رولی، اردوگاه ورزشی پادشاه مارمالاد همه ی ورزش ها را دارد.چه قدر حیف است که ویندی همانند برادرش الیوت،عاشق ورزش نیست. اما مگر برای بازی سافت بال چقدر ممکن است هیجان زدهشوید؟
این فقط یک بازی است، درست ایت؟ اشتباه است!
چرا که اردوگاه مارمالاد یک اردوی ورزشی معمولی نیست و ویندی می خواهد بفهمد که دلیلش چیست. دلیل این که چرا راهنماها بیش از حد خوشحال به نظر می رسند.این که چرا تا این حد به برنده شدن اهمیت می دهند؛
و این که چرا زمین مدام در نیمه های شب می لرزد....
دوست عزيز شما ميتوانيد براي مطالعه اين داستان به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان نداي سيدالشهدا (ع) مراجعه فرماييد.
|
18
اردیبهشت
1395
عنوان: من ملاله هستم
پديدآور: ملاله يوسف زري
ملاله یوسفزی را حالا همه میشناسند؛ دختر نوجوان پاکستانی که در دفاع از حق آموزش توسط طالبان مورد هدف گلوله قرار گرفت و کتابش نامزد دریافت نوبل شد. ملاله به گزارش خبرآنلاین، «ملاله یوسف زی» و “کایلاش ساتیارتی” (Kailash Satyarthi) به صورت مشترک به عنوان برنده جایزه صلح نوبل امسال (۲۰۱۴) اعلام شدند. رئیس کمیته نروژی نوبل اعلام کرد که ملاله یوسف زی پاکستانی به دلیل تلاشهایش برای ارتقاء سطح تحصیل بانوان در پاکستان برای این جایزه برگزیده شده است. با اهدای جایزه نوبل به ملاله ١٧ ساله، او جوانترین فردی است که برنده جایزه نوبل شده است. بنابراین گزارش، برنده نوبل صلح ۲۰۱۴ در ایران هم ناشناخته نیست؛ کتاب «من ملاله هستم» زندگی خودنوشت ملاله یوسف زى با ترجمه هانیه چوپانى از سوی انتشارات کتاب کوله پشتی در ایران منتشر شده است. این کتاب پرفروش ترین کتاب سال ٢٠١٣ در زمینه اتوبیوگرافى است و درباره ملاله، دختر نوجوان پاکستانی است که به خاطر تلاش برای دفاع از حق تحصیل زنان از ناحیه سر مورد اصابت گلوله طالبان قرار گرفت. دختری که برای تحصیل به پاخاست و هدف گلوله طالبان قرار گرفت، با همکاری روزنامه نگار بریتانیایی کریستینا لمب نوشته شده است. ملاله در این کتاب از لحظات وحشتناکی می گوید که دو پیکارجوی طالبان در ۹ اکتبر ۲۰۱۲ سوار اتوبوس مدرسه شدند و به سرش شلیک کردند. او می نویسد: دوستانم می گویند ضارب، سه بار شلیک کرد… ملاله برای مداوای پزشکی عازم بریتانیا و در شهر بیرمنگهام ساکن شده است. او در کتاب خود، از زندگی اش در دوران حکومت طالبان در دره سوات در شمال غرب پاکستان نوشته است. کتاب، توصیف کننده احساسات عمومی مردم پاکستان در خصوص تفکرات طالبانی و ممنوعیت دسترسی به تلویزیون و موسیقی و ادبیات است. ملاله پس از چندین عمل جراحی در بریتانیا، به زندگی بازگشت و در سازمان ملل اینگونه سخنرانی کرد: «من اینجا ایستادهام و از جانب دختران بسیار زیادی فریاد میزنم. فریادی که حتی آنها که گوشی برای شنیدن ندارند آن را بشنوند.» ملاله در کتاب خود به داستان زندگی خود و شیوه و نوع نگاه مردم پاکستان به طالبان میپردازد. در واقع می توان گفت این کتاب صدای اعتراض نوجوانی است که هرگز خاموش نخواهد شد. نوجوانی که جوانترین نامزد دریافت جایزه نوبل است. او دختر مردی بود که اعتقاد داشت همه بچهها حق دارند تا استعدادهای بالقوه خود را شکوفا کنند. در سرزمینی که تولد پسر در خانواده ارزش و تولد دختر باعث ناراحتی آنها میشود، ضیاءالدین پدر ملاله یک استثنا بود. ضیاءالدین خود برای اینکه بتواند تحصیل کند بسیار جنگید. زمانی که طالبان قدرت را در دست گرفتند بسیاری از مدارس را تعطیل کردند، تا پایان سال ۲۰۰۸ طالبان ۴۰۰ مدرسه را تخریب کردند. ملاله در آن زمان ۱۱ ساله و همیشه شاگرد اول کلاس بود. تا ۱۴ ژانویه سال ۲۰۰۹ تقریباً همه مدارس دخترانه تعطیل شده بودند. ملاله شروع کرد به یادداشت نویسی برای وبسایت خارجي با نام مستعار «گل مکئی». او حتی در مصاحبهای گفت آنها ممکن است بتوانند مرا از رفتن به مدرسه باز دارند اما نمیتوانند مرا از یادگرفتن باز دارند.
ملاله یوسفزی را حالا همه میشناسند؛ دختر نوجوان پاکستانی که در دفاع از حق آموزش توسط طالبان مورد هدف گلوله قرار گرفت و کتابش نامزد دریافت نوبل شد. ملاله به گزارش خبرآنلاین، «ملاله یوسف زی» و “کایلاش ساتیارتی” (Kailash Satyarthi) به صورت مشترک به عنوان برنده جایزه صلح نوبل امسال (۲۰۱۴) اعلام شدند. رئیس کمیته نروژی نوبل اعلام کرد که ملاله یوسف زی پاکستانی به دلیل تلاشهایش برای ارتقاء سطح تحصیل بانوان در پاکستان برای این جایزه برگزیده شده است. با اهدای جایزه نوبل به ملاله ١٧ ساله، او جوانترین فردی است که برنده جایزه نوبل شده است. بنابراین گزارش، برنده نوبل صلح ۲۰۱۴ در ایران هم ناشناخته نیست؛ کتاب «من ملاله هستم» زندگی خودنوشت ملاله یوسف زى با ترجمه هانیه چوپانى از سوی انتشارات کتاب کوله پشتی در ایران منتشر شده است. این کتاب پرفروش ترین کتاب سال ٢٠١٣ در زمینه اتوبیوگرافى است و درباره ملاله، دختر نوجوان پاکستانی است که به خاطر تلاش برای دفاع از حق تحصیل زنان از ناحیه سر مورد اصابت گلوله طالبان قرار گرفت. دختری که برای تحصیل به پاخاست و هدف گلوله طالبان قرار گرفت، با همکاری روزنامه نگار بریتانیایی کریستینا لمب نوشته شده است. ملاله در این کتاب از لحظات وحشتناکی می گوید که دو پیکارجوی طالبان در ۹ اکتبر ۲۰۱۲ سوار اتوبوس مدرسه شدند و به سرش شلیک کردند. او می نویسد: دوستانم می گویند ضارب، سه بار شلیک کرد… ملاله برای مداوای پزشکی عازم بریتانیا و در شهر بیرمنگهام ساکن شده است. او در کتاب خود، از زندگی اش در دوران حکومت طالبان در دره سوات در شمال غرب پاکستان نوشته است. کتاب، توصیف کننده احساسات عمومی مردم پاکستان در خصوص تفکرات طالبانی و ممنوعیت دسترسی به تلویزیون و موسیقی و ادبیات است. ملاله پس از چندین عمل جراحی در بریتانیا، به زندگی بازگشت و در سازمان ملل اینگونه سخنرانی کرد: «من اینجا ایستادهام و از جانب دختران بسیار زیادی فریاد میزنم. فریادی که حتی آنها که گوشی برای شنیدن ندارند آن را بشنوند.» ملاله در کتاب خود به داستان زندگی خود و شیوه و نوع نگاه مردم پاکستان به طالبان میپردازد. در واقع می توان گفت این کتاب صدای اعتراض نوجوانی است که هرگز خاموش نخواهد شد. نوجوانی که جوانترین نامزد دریافت جایزه نوبل است. او دختر مردی بود که اعتقاد داشت همه بچهها حق دارند تا استعدادهای بالقوه خود را شکوفا کنند. در سرزمینی که تولد پسر در خانواده ارزش و تولد دختر باعث ناراحتی آنها میشود، ضیاءالدین پدر ملاله یک استثنا بود. ضیاءالدین خود برای اینکه بتواند تحصیل کند بسیار جنگید. زمانی که طالبان قدرت را در دست گرفتند بسیاری از مدارس را تعطیل کردند، تا پایان سال ۲۰۰۸ طالبان ۴۰۰ مدرسه را تخریب کردند. ملاله در آن زمان ۱۱ ساله و همیشه شاگرد اول کلاس بود. تا ۱۴ ژانویه سال ۲۰۰۹ تقریباً همه مدارس دخترانه تعطیل شده بودند. ملاله شروع کرد به یادداشت نویسی برای وبسایت بی بی سی با نام مستعار «گل مکئی». او حتی در مصاحبهای با بی بی سی گفت آنها ممکن است بتوانند مرا از رفتن به مدرسه باز دارند اما نمیتوانند مرا از یادگرفتن باز دارند.
منبع نوشته:
|